Bistro à la Carte & Lotja Music Bar

Bistro à la Carten menu elää sesonkien mukaan

Bistro à la Carte palvelee Lotjabaarin vieressä. Listalta löydät klassikoita sekä virkistäviä makuja aina tartarista herkullisiin pasta-annoksiin.

Päivittäin 15.00-22.00
Myös Take Away!
Tilaukset viimeistään 21.30

Katso menu

Lotja Music Bar

Lotja Music Bar toimii asiakkaidemme kohtauspaikkana. Lotjabaariin tullaan rentoutumaan reippaan ulkoilun jälkeen, drinkille ennen illallista ja laulamaan karaokea illan pikkutunneilla.

Lotjabaarin yhteydessä on terassi Saimaan järvimaisemilla varustettuna sekä Humppasali, josta löytyy sopukoita niin illanviettoon kuin lounaalle. Lotjabaari on auki päivittäin iltamyöhään asti. Lotjabaarissa pääsee laulamaan karaokea päivittäin klo 22.00 alkaen.

Tervetuloa viihtymään!

Bistro à la Carte menu

Bistro à la Carte avoinna päivittäin 15.00-22.00. Myös take away pizzalle, burgerille ja salaateille! Yli 5 hengen ryhmille suosittelemme pöytävarausta.

Kalastajan lounas

Päivittäin 13.00

Kalastajan lounas Päivittäin klo 13.00 Nyt pääset onkimaan lohta ja nauttimaan lounaan nuotion äärellä! Kalarannan sumpussa uiskentelee kirjolohia, joita pääsee narraamaan oppaan johdolla...

Winetasting

Päivittäin klo 16.30

Winetasting Päivittäin klo 16.30 Kesto 30 min. Tervetuloa uudistetulle viininmaistelulle! Maistuuko hentoinen briossi tai peräti mantelimainen paahteisuus? Viininmaistelussa pääset maistelemaan viinur’renkimme valitsemia kuohuviinejä...

Wiinikellarin Tulimenu

TULIKEITTIÖN MENU Tulikeittiön alkuruoan tarjoilemme pöytiin. Alkuruokalajitelmassa on aitoja savolaisia makuja. Lämpimänä ruokana tarjoilemme sekä Saimaan kalaa että lähimetsien ja lähitilojen riistaa ja lihaa, yhdessä lämpimien ja kylmien lisäkkeiden kera. Jälkiruoka viimeistellään Tulikeittiössä ja tarjoillaan teille pöytään.